ATENŢIE: Beţivi la volan pe străzile vâlcene

ATENŢIE: Beţivi la volan pe străzile vâlcene FOTO: www.tribuna.ro
În data de 22 iulie, în jurul orei 18:50, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Horezu l-au depistat pe U. Romulus, în vârstă de 49 de ani, din oraşul Băbeni, în timp ce conducea un autoturism pe DN 65C – Lădeşti, având o alcoolemie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, recoltându-i-se o probă biologică în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.

În data de 24 iulie a.c., în jurul orei 02:45, poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Măldăreşti l-au depistat pe P. Dan, de 38 de ani, din com. Budeşti, în timp ce conducea un autoturism pe str. Mogeşti – com. Slătioara, având o alcoolemie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, recoltându-i-se două probe biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.

În ambele cazuri s-au întocmit dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...