VÂLCEA: Şi-a pierdut agoniseala de-o viaţă din cauza unui piroman

VÂLCEA: Şi-a pierdut agoniseala de-o viaţă din cauza unui piroman FOTO: vestea.net
Miercuri, în data de 20.07.2016, la ora 23.53, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi pentru stingerea unui incendiu ce s-a produs la o gospodărie în localitatea Ştefăneşti.

Până la stingerea incendiului, au ars: acoperişul unei case, construit din lemn cu învelitoare tablă, pe o suprafaţă de circa 50 mp şi trei anexe (bucătărie, magazie, adăpost de animale), construite din lemn cu învelitoare tablă, pe o suprafaţă de aproximativ 25 mp şi au fost degradate tavanul şi tabla casei. Din păcate 2 porcine şi 20 de păsări au murit în incendiu.

Cauză probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, se pare a fi folosirea intenţionată a unei surse de aprindere pentru generarea incendiului, ne informează ISU Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...