Declarații contradictorii ale martorilor din dosarul "Gala Bute" referitoare la o geantă primită de Elena Udrea

20 Iul 2016
Declarații contradictorii ale martorilor din dosarul "Gala Bute" referitoare la o geantă primită de Elena Udrea Foto: mediafax.ro
În timpul audierilor de marți, din instanță, doi martori s-au contrazis în legătură cu expeditorul unei genți Louis Vuitton primită de Elena Udrea, la birou, pe vremea când era ministrul Turismului.

Ieri, instanță a audiat trei martori din dosar, dar între declarația fostei secretare a Elenei Udrea și cea a fostei consiliere personale, Kohalmi Luminița, au existat contradicții în declarațiile cu privire la persoana care în luna februarie 2011 i-a trimis ministrului o geantă Luis Vuitton.

Fosta secretară a declarat că geanta a fost primită de la un ambasador." I-am dat geanta doamnei ministru. Când am înmânat-o, aceasta mi-a spus să o restitui consilierului pentru că dumneaei nu primește cadouri".

Luminița Kohalmi, consilier personal al Elenei Udrea, care i-a înmânat geanta Vuitton, a spus că pachetul venise din partea unei jurnaliste de origine spaniolă."M-a pus să o restitui, lucru pe care l-am și făcut".

Elena Udrea a declarat că a refuzat geanta deoarece își permitea astfel de bunuri și că "Situații așa arogante, cum a fost aceasta, nu cred că am mai întâmpinat. Din punctul meu de vedere e jignitor pentru un ministru, jignitor și pentru o femeie”.

Tot ieri, instanța a luat în discuție și o adresă a DNA în care se arată că din dosarul "Gală Bute" au fost disjunse alte trei cauze penale.

Elena Udrea a declarat că în aceste dosare, din câte cunoaște, sunt cercetați Emil Boc, Cătălin Predoiu și Adrian Gărdean.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...