Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Declarații contradictorii ale martorilor din dosarul "Gala Bute" referitoare la o geantă primită de Elena Udrea

20 Iul 2016
Declarații contradictorii ale martorilor din dosarul "Gala Bute" referitoare la o geantă primită de Elena Udrea Foto: mediafax.ro
În timpul audierilor de marți, din instanță, doi martori s-au contrazis în legătură cu expeditorul unei genți Louis Vuitton primită de Elena Udrea, la birou, pe vremea când era ministrul Turismului.

Ieri, instanță a audiat trei martori din dosar, dar între declarația fostei secretare a Elenei Udrea și cea a fostei consiliere personale, Kohalmi Luminița, au existat contradicții în declarațiile cu privire la persoana care în luna februarie 2011 i-a trimis ministrului o geantă Luis Vuitton.

Fosta secretară a declarat că geanta a fost primită de la un ambasador." I-am dat geanta doamnei ministru. Când am înmânat-o, aceasta mi-a spus să o restitui consilierului pentru că dumneaei nu primește cadouri".

Luminița Kohalmi, consilier personal al Elenei Udrea, care i-a înmânat geanta Vuitton, a spus că pachetul venise din partea unei jurnaliste de origine spaniolă."M-a pus să o restitui, lucru pe care l-am și făcut".

Elena Udrea a declarat că a refuzat geanta deoarece își permitea astfel de bunuri și că "Situații așa arogante, cum a fost aceasta, nu cred că am mai întâmpinat. Din punctul meu de vedere e jignitor pentru un ministru, jignitor și pentru o femeie”.

Tot ieri, instanța a luat în discuție și o adresă a DNA în care se arată că din dosarul "Gală Bute" au fost disjunse alte trei cauze penale.

Elena Udrea a declarat că în aceste dosare, din câte cunoaște, sunt cercetați Emil Boc, Cătălin Predoiu și Adrian Gărdean.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella