Pokeman Go mania salvează România!

NU, nu vorbim de faimoasa aplicaţie de la Nintendo ci de o aplicaţie românească. Iată regulamentul.

Trebuie să prinzi următorii pokemoni (pocket monsters):

Parlamentarus - Uşor de prins pentru că zace toată ziua şi poate fi uşor ademenit cu un comision cât de mic promis dacă votează ce i se dictează.
Barfopitecus - Găsit prin birourile administraţiei publice, stă la palavre şi-l agăţi promiţându-i dezvăluiri despre amanta şefului şi ibovnica portarului.
Dorelizaurus - Atentie, dacă zice că se duce într-un loc, acel loc este singurul în care n-o să-l găseşti.
Politicianozaurus - Periculos. Zice că ţi-e frate, dar după ce-l votezi îţi sare la beregată şi-ţi înfige cuţitul în spate.
Beţivanosaurus - Bea până cade sub masă şi atunci e momentul să-l înhaţi. Totul e să fii mai rapid decât chelnerul care se repede să-l buzunărească.

*****
Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...