Adela, atacată dur pentru felul în care arată nemachiată. Răutatea oamenilor nu are limite!

Adela, atacată dur pentru felul în care arată nemachiată. Răutatea oamenilor nu are limite! FOTO: www.libertatea.ro
Adela Popescu a postat recent o fotografie cu bebeluşul ei în care apare nemachiată. Chiar dacă vedeta a vrut să le împărtăşească fanilor o părticică din fericirea imensă pe care i-o dă statutul de părinte, se pare că răutatea oamenilor nu mai ţine cont de absolut nimic. Fără a se lăsa „atinşi” de un astfel de moment, mai mulţi „fani” au criticat-o pentru felul în care arată nemachiată. Cuvintele dure primite de vedetă, pe care nu îşi are rostul să le reproducem, au determinat-o pe aceasta să le răspundă:

”Dragile mele, fotografia aceasta nu a fost făcută pentru a fi postată. Pur și simplu Radu a surprins un moment de dragoste între mine și copilul meu. Îmi pare rău că dincolo de emoția pe care eu și Radu o simțim astăzi, unii dintre voi ați fost atenți la lipsa fondului de ten. Îmi pare rău că nu aveam ochii deschiși. Poate ați fi văzut câtă fericire se găsește acolo…”.

Oare ce este mai important să le transmiţi persoanelor apropiate, un sentiment curat de fericire sau o faţă care mimează perfecţiunea, ascunsă, de fapt, sub o mască ce dispare de la prima atingere de apă?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...