Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Adela, atacată dur pentru felul în care arată nemachiată. Răutatea oamenilor nu are limite!

Adela, atacată dur pentru felul în care arată nemachiată. Răutatea oamenilor nu are limite! FOTO: www.libertatea.ro
Adela Popescu a postat recent o fotografie cu bebeluşul ei în care apare nemachiată. Chiar dacă vedeta a vrut să le împărtăşească fanilor o părticică din fericirea imensă pe care i-o dă statutul de părinte, se pare că răutatea oamenilor nu mai ţine cont de absolut nimic. Fără a se lăsa „atinşi” de un astfel de moment, mai mulţi „fani” au criticat-o pentru felul în care arată nemachiată. Cuvintele dure primite de vedetă, pe care nu îşi are rostul să le reproducem, au determinat-o pe aceasta să le răspundă:

”Dragile mele, fotografia aceasta nu a fost făcută pentru a fi postată. Pur și simplu Radu a surprins un moment de dragoste între mine și copilul meu. Îmi pare rău că dincolo de emoția pe care eu și Radu o simțim astăzi, unii dintre voi ați fost atenți la lipsa fondului de ten. Îmi pare rău că nu aveam ochii deschiși. Poate ați fi văzut câtă fericire se găsește acolo…”.

Oare ce este mai important să le transmiţi persoanelor apropiate, un sentiment curat de fericire sau o faţă care mimează perfecţiunea, ascunsă, de fapt, sub o mască ce dispare de la prima atingere de apă?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella