Bărbat din Vâlcea, prins la vamă cu utilaje căutate în Italia

Bărbat din Vâlcea, prins la vamă cu utilaje căutate în Italia FOTO: someseanul.ro
În vama Borş, la sfârşitul săptămânii trecute, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, un vâlcean Cosmin T., în vârstă de 31 de ani, din jud. Vâlcea, care conducea un automarfar înmatriculat în România, cu care transporta, conform documentelor, trei tractoare, două marca Fiat şi unul marca Landini, din Italia. Acesta erau pentru un centru de dezmembrări din judeţul Bistriţa.

Conform someşeanul.ro, în urma verificărilor efectuate de către poliţiştii de frontieră în bazele de date, a rezultat faptul că două dintre tractoare, unul Fiat şi altul marca Landini, figurează ca fiind căutate pentruconfiscare, alertă introdusă de Italia.

Faţă de cele constatate, şoferul a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că tractoarele în cauză sunt căutate de autorităţi, el având doar rolul de a le transporta din Italia în România.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...