La mare, la soare, fetiţele sunt goale! File din jurnalul unui SPP-ist

Luni. Am primit misiunea de luptă să păzesc plaja unde îşi petrece concediul preşedintele. După ce oamenii mei au muncit trei zile să cureţe locul de coji de seminţe, coceni de porumb fiert, pachete goale de ţigări, chiştoace şi pachete goale de ţigări, prezervative întrebuinţate şi alte chestii specifice turismului estival românesc, ne-am camuflat care în castel de nisip, care în corăbioară, care în coş de gunoi şi am început să supraveghem plajă păzind-o de elemente duşmănoase.

Marţi. O vânzătoare ambulantă de porumb fiert a încercat să pătrundă în obiectiv.I-AM CONFISCAT MARFA ŞI AM GONIT-O CU ŞUTURI ÎN FUND. Preşedintele n-a apărut.

Miercuri. Un fotograf a străpuns linia de apărare şi încercă să-şi găsească clienţi. L-am pus să ne facă şi nouă poze şi l-am evacuat. Preşedintele n-a apărut.

Joi. Două “fetiţe vesele” îşi unduiau fizicul încercând să racoleze clienţi. Le-am dat noi clienţi de au plecat crăcănate uitând să ne mai ceară bani. Preşedintele n-a apărut.

Vineri. Am aflat că preşedintele îşi face concediul la Miami şi că munca noastră a fost în zadar. Of, grea e viaţa de SPP-ist.

******

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...