Raluca Prună speră să rezolve revolta din puşcării ieftinind pasta de dinţi!

17 Iul 2016
Raluca Prună speră să rezolve revolta din puşcării ieftinind pasta de dinţi! FOTO: www.timponline.ro

Doamna Ministru al Justiţiei a decis să apuce taurul de coarne şi să dea cu el de pământ. Pentru a-i potoli pe protestatarii din penitenciare s-a gândit că n-ar fi rău dacă ar lua măcar un minim de măsuri administrative. A început prin înlocuirea actualului şef al ANP (Administraţia Naţională a Penitenciarelor), domnul Claudiu Bejan cu domnul Marius Prună, actualmente director al Penitenciarului Iaşi.

Totodată s-a decis crearea unui grup de lucru alcătuit din cinci directori de penitenciare, grup ce va încerca să identifice acele măsuri care ar putea îmbunătăţi viaţa deţinuţilor.” Am cerut ca de la 1 august ANP să îmi raporteze toate progresele acestui grup. Misiunea mea este ca, înainte să iau măsuri legislative, să luăm măsuri administrative.

Nu e nevoie de măsuri legislative pentru a îi asigura unei persoane mâncare decentă sau bunuri uzuale, săpun, pastă de dinţi, care sunt vândute la preţuri mult peste preţul pieţei în închisori. Umblăm la toate aceste lucruri pe fond administrativ. Săptămâna viitoare vom lansa discuţii publice despre măsurile legislative şi administrative şi sperăm că Parlamentul înţelege gravitatea situaţiei şi va adopta cu celeritate măsurile legislative care se impun", a mai declarat doamna Raluca Prună ferm convinsă că aceste măsuri vor rezolva conflictul.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...