Lovitura de stat minut cu minut

ORA22. La poarta Palatului Prezidenţial din Ankara bat cu pumnii şi picioarele câţiva militari înarmaţi până-n dinţi .Portarul care aţipise după ce mâncase nişte rahat şi băuse nişte braga îndoită cu coniac le deschide mahmur:
-Aman, aman, ce-i aşa buluc, că doar nu dau turcii?!
–Erdogan e acasă? Am venit să-l împuşcăm!
–Sictir! Pentru voi este domnul presedinte Recep Tayyip Erdoğan, unsul lui Allah şi favoritul americanilor! Nu, nu-i aici! E la o recepţie cu femei de moravuri uşoare! Soldaţii pleacă înjurând de Allah, aruncând grenade şi trăgând focuri răzleţe.


ORA 23. Oamenii care urmăreau un serial turcesc (Furtuna şi tsunami pe Bosfor) află de la televizor de această tentativă de lovitura de stat şi ies în stradă cu gând să-i linşeze pe soldaţii din cauza cărora li s-a întrerupt serialul.


ORA 24. Soldaţii s-au îmbrăcat civil şi s-au amestecat în mulţime. Prinde-i dacă poţi. Puciul s-a încheiat.


******

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...