Senzaţional! Borcea se alătură protestului deţinuţilor de la Poarta Albă

Ne-am dat bine pe lângă Valentina Pelinel şi am obţinut copia câtorva file din jurnalul inegalabilului dansator în buric:

Prima zi. Astăzi am decis să protestez şi eu. Am dat foc câtorva bancnote de 500 de euro, dar fumul a declanşat imediat alarma antiincendiu pe care o am în celulă.

A doua zi. În semn de solidaritate cu deţinuţii care şi-au bătut cuie în cap şi şi-au cusut gura cu sârmă, mi-am pus la gât un lănţişor de platină bătut cu diamante şi am stat cu zece minute mai puţin în jacuzzi.

A treia zi. Azi am intrat în greva foamei. N-am ciugulit decât nişte somon fume, caviar, brânză franţuzească şi foarte puţină pastramă de cerb. Şampania a scăpat neatinsă!Mă refer la a doua sticlă.

A patra zi. Pur şi simplu am gonit-o pe Valentina Pelinel care mă ademenea în cameră special amenajată pentru noi. A înţeles că protestez şi a revenit după zece minute.

*******
Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...