Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Barbie de România a picat BAC-ul

Barbie de România a picat BAC-ul FOTO: www.cancan.ro
Sabrina Fabian, alias Barbie de România a devenit cunoscută după ce a simulat un leşin pe scenă la ediţia trecută a emisiunii X Factor. Se pare că pe tânăra absolventă de clasa a XII-a dorinţa de a se lansa în muzică nu a făcut casă bună cu învăţătura, motiv pentru care a picat examenul maturităţii. La Limba Romană a luat nota 3.10, la Istorie 5.65 şi la Psihologie 5.90.

Spre surprinderea sa, deşi se aştepta la ce e mai rău, după participarea la celebrul show a fost primită cu poante bune de colegi. Fără răutăţi, ci cu multă voie bună! “Colegii au fost drăguţi cu mine. Ba chiar s-au făcut glume în clasă şi toată lumea a râs. Inclusiv profesorii, când toţi au strigat în cor: „Nu ne daţi teme, că leşinăm”, a povestit Sabrina, la vremea respectivă, pentru Libertatea.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella