Perestroika americană sau revoluţia pufoaicelor roşii

Specialistul nostru în geostrategie, macrospionaj şi alte alea, domnul Căcăreaza Marius are o viziune sumbră, dar deosebit de interesantă despre tulburările sângeroase care au loc acum în SUA.:

-Putin nu sta degeaba.Dacă a văzut că NATO s-a pus cu răul pe el aici, în Marea Neagră, a făcut binişor un mic ocol şi i-a lovit şi el pe americani în Oceanul Pacific.L-a pus pe vărul Kim Jong UN să dea cu rachete balistice intercontinentale şi el a aranjat ca în SUA, chiar sub nasul lui Obama să înceapă răzmeriţă? Istoric?

Doi negri de origine cecenă au fost împuşcaţi de către doi poliţişti agenţi KGB şi pe urmă a început propaganda. Că e nasol să fii negru în AUA, că te împuşca, sau mai rău, te trimit la muncă şi chestii d-astea. Sub lozinca “ Vieţile negrilor contează” ofiţerii lui Putin au declanşat revoluţia care va dezintegra America! Să nu ziceţi că nu v-am spus! Dacă mai daţi o vodcă, va mai zic şi alte chestii!

*******

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...