Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Surpriza pe lista ANI- fost consilier local din Vâlcea, INCOMPATIBIL

Surpriza pe lista ANI- fost consilier local din Vâlcea, INCOMPATIBIL FOTO: www.rfi.ro
Agenția Naționalã de Integritate a publicat o listă cu cinci foşti şi actuali aleşi locali (viceprimar şi consilieri locali) aflaţi în stare de incompatibilitate sau conflict de interese. Printre ei se numără şi un consilier local vâlcean. Este vorba de Păunescu Dumitru Octavian, fost consilier local în cadrul Consiliului Local al Comunei Malaia, Județul Vâlcea.

Conform stiripesurse.ro, Păunescu s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 20 iunie 2012 – 04 februarie 2016, întrucât în perioada exercitãrii mandatului de consilier a semnat un contract de prestãri servicii, respectiv închiriere utilaje pentru situații de urgențã - deszãpezire, cu o valoare totalã de 3.200,19 Lei între Primãria Comunei Malaia și S.C. Padoprod S.R.L., societate comercialã în cadrul cãreia acesta a deținut calitatea de asociat și funcția de administrator, încãlcând astfel dispozițiile art. 90 alin. (1) din Legea nr. 161/2003. Potrivit acestui articol „Consilierii locali şi consilierii judeţeni care au funcţia de preşedinţe, vicepreşedinte, director general, director, manager, administrator, membru al consiliului de administraţie sau cenzor ori alte funcţii de conducere, precum şi calitatea de acţionar sau asociat la societãţile comerciale cu capital privat sau cu capital majoritar de stat ori cu capital al unei unitãţi administrativ-teritoriale nu pot încheia contracte comerciale de prestãri de servicii, de executare de lucrãri, de furnizare de produse sau contracte de asociere cu autoritãţile administraţiei publice locale din care fac parte, cu instituţiile sau regiile autonome de interes local aflate în subordinea ori sub autoritatea consiliului local sau judeţean respectiv ori cu societãţile comerciale înfiinţate de consiliile locale sau consiliile judeţene respective”.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella