FOTO: Maşina de intervenţii de la OLTCHIM scotea mai mult fum decât INCENDIUL

Masina de pompieri de la societatea comercială Oltchim SA, care a sosit prima la faţa locului la incendiul care a avut loc luni, 11 iulie 2016, în jurul prânzului, la o societate situată foarte aproape de platforma chimică, scotea mai mult fum decat incendiul vegetatiei.

Imaginile primite de la un cititor al publicaţiei noastre ilustrează eforturile "bătrânei doamne" a intervenţiilor de la Oltchim, care, probabil ar fi trebuit casată, precum şi fumul gros pe care îl scotea.

Amintim că incendiul a izbucnit la o firmă de obiecte sanitare şi instalaţii electrice, situată aproape de platforma chimică din Râmnicu Vâlcea lângă Topanel. Proprietarii firmei au sunat la 112 şi imediat la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje pentru stingerea focului.

Incendiul a izbucnit de la vegetaţia uscată, acesta s-a extins şi au luat foc mai multe căzi de fibră de sticlă. În aceste momente, incendiul a fost lichidat, însă deocamdată nu au fost evaluate pagubele.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...