IPS Laurenţiu Streza, Mitropolitul Ardealului, audiat la DNA în calitate de martor

11 Iul 2016
IPS Laurenţiu Streza, Mitropolitul Ardealului, audiat la DNA în calitate de martor FOTO: www.ziaruldeiasi.ro
Din informaţiile furnizate de surse judiciare reiese că IPS Laurenţiu Streza va fi audiat ca martor în legătură cu o carte scrisă de George Becali în perioada când se afla în detenţie. Lucrarea se referă la mănăstire de pe Muntele Athos şi a fost coordonată de mitropolitul Ardealului.

IPS a venit la DNA însoţit de avocatul său Daniel Ionaşcu. Apărătorul acestuia a declarat că IPS Laurențiu Streza va face declarații în fața presei la momentul potrivit, fapta nu este de natură penală şi IPS nu are niciun aspect de ascuns, dar nu se cade ca înainte de intrarea la DNA să dea interviuri.

În data de 3 noiembrie 2005, Laurenţiu Streza, pe numele de Mirean Liviu Streza, născut pe 12 octombrie 1947, în localitatea Sâmbătă de Sus, Judeţul Făgăraş, a fost ales în funcţia de Mitropolit Ortodox al Ardealului.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...