Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

IPS Laurenţiu Streza, Mitropolitul Ardealului, audiat la DNA în calitate de martor

11 Iul 2016
IPS Laurenţiu Streza, Mitropolitul Ardealului, audiat la DNA în calitate de martor FOTO: www.ziaruldeiasi.ro
Din informaţiile furnizate de surse judiciare reiese că IPS Laurenţiu Streza va fi audiat ca martor în legătură cu o carte scrisă de George Becali în perioada când se afla în detenţie. Lucrarea se referă la mănăstire de pe Muntele Athos şi a fost coordonată de mitropolitul Ardealului.

IPS a venit la DNA însoţit de avocatul său Daniel Ionaşcu. Apărătorul acestuia a declarat că IPS Laurențiu Streza va face declarații în fața presei la momentul potrivit, fapta nu este de natură penală şi IPS nu are niciun aspect de ascuns, dar nu se cade ca înainte de intrarea la DNA să dea interviuri.

În data de 3 noiembrie 2005, Laurenţiu Streza, pe numele de Mirean Liviu Streza, născut pe 12 octombrie 1947, în localitatea Sâmbătă de Sus, Judeţul Făgăraş, a fost ales în funcţia de Mitropolit Ortodox al Ardealului.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella