Nicu Gheorghe insistă să fie scărpinat de DNA! Foştii lui aliaţi îl dau în gât

10 Iul 2016
Declaraţii incendiare ale fostului viceprimar din localitatea Boișoara, judeţul Vâlcea. Vintilă Bălteanu îl acuză pe liderul PPU, Nicu Gheorghe că este ţepar şi corupt că este în stare de orice pentru a-şi impune omul său în poziţia de viceprimar.

După ce au pierdut alegerile la Boişoara, obţinând cu 32 de voturi mai puţin decât candidatul PNL, Nicu Gheorghe şi oamenii lui boicotează alegerea viceprimarului, în speranţa că prin tot felul de manevre vor reuşi să-l impună pe unul de-al lor, Emil Baciu, rudă cu Nicu Gheorghe.

Mai mult, fostul viceprimar al comunei de pe vremea când Nicu Gheorghe era primar, Vintilă Bălteanu susţine, în mai multe postări pe reţelele de socializare că Nicu Gheorghe şi liderul PPU de la Boişoara sunt „corupţi şi ţepari şi dau vina pe alţii”.

Alegerea viceprimarului în localitatea Boişoara a fost amânată pentru o dată ulterioară, iar până acum Nicu Gheorghe i-a dat afară din partid pe consilierii locali aleşi pe lista PPU de pe poziţiile 2, 5 şi 6 pe motiv că au pactizat cu duşmanul. Se aude că Nicu Gheorghe, cuprins de mania persecuţiei, cum că şi alţi consilieri de pe listă l-ar putea trăda şi vota cu candidatul PNL, intenţionează să le retragă sprijinul politic şi consilierilor de pe poziţiile 1 şi 4. Dacă continuă în stilul acesta, Nicu Gheorghe s-ar putea să nu mai aibă pe cine da afară din partid, epuizând întreaga lista de consilieri locali.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...