Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Nicu Gheorghe insistă să fie scărpinat de DNA! Foştii lui aliaţi îl dau în gât

10 Iul 2016
Declaraţii incendiare ale fostului viceprimar din localitatea Boișoara, judeţul Vâlcea. Vintilă Bălteanu îl acuză pe liderul PPU, Nicu Gheorghe că este ţepar şi corupt că este în stare de orice pentru a-şi impune omul său în poziţia de viceprimar.

După ce au pierdut alegerile la Boişoara, obţinând cu 32 de voturi mai puţin decât candidatul PNL, Nicu Gheorghe şi oamenii lui boicotează alegerea viceprimarului, în speranţa că prin tot felul de manevre vor reuşi să-l impună pe unul de-al lor, Emil Baciu, rudă cu Nicu Gheorghe.

Mai mult, fostul viceprimar al comunei de pe vremea când Nicu Gheorghe era primar, Vintilă Bălteanu susţine, în mai multe postări pe reţelele de socializare că Nicu Gheorghe şi liderul PPU de la Boişoara sunt „corupţi şi ţepari şi dau vina pe alţii”.

Alegerea viceprimarului în localitatea Boişoara a fost amânată pentru o dată ulterioară, iar până acum Nicu Gheorghe i-a dat afară din partid pe consilierii locali aleşi pe lista PPU de pe poziţiile 2, 5 şi 6 pe motiv că au pactizat cu duşmanul. Se aude că Nicu Gheorghe, cuprins de mania persecuţiei, cum că şi alţi consilieri de pe listă l-ar putea trăda şi vota cu candidatul PNL, intenţionează să le retragă sprijinul politic şi consilierilor de pe poziţiile 1 şi 4. Dacă continuă în stilul acesta, Nicu Gheorghe s-ar putea să nu mai aibă pe cine da afară din partid, epuizând întreaga lista de consilieri locali.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella