ATENŢIE! BEȚIVI la volan surprinşi pe șoselele din VÂLCEA

ATENŢIE! BEȚIVI la volan surprinşi pe șoselele din VÂLCEA arhiva Vocea Valcii
În acest weekend mai mulţi vâlceni au fost depistaţi băuţi la volan, motiv pentru care poliţiştii le-au întocmit dosare penale.

În data de 09 iulie, ora 20.10, Florin S, din oraşul Brezoi, de 35 de ani a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,51 mg/l. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei întocmindu-se dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Tot în data de 9 iulie, ora 22.44, poliţiştii au oprit pentru control pe strada Ostroveni din municipiul Râmnicu Vâlcea un autovehicul, condus de Z. Vasile, de 59 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat,motiv pentru care s-a întocmit dosar penal.

La data de 10 iulie a.c., ora 00.30, C. Ion, de 35 de ani, din com. Frânceşti, a condus un autoturism pe DJ 676 Costeşti, iar în momentul opririi pentru control de către poliţişti a refuzat recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie. În cauză s-a întocmit dosarul penal pentru săvârşirea infracţiunii de refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...