VÂLCEA: Vrea să mute sediul primăriei ca să scape de accidente și de blesteme!

În urma alegerilor din data de 5 iunie 2016, multe primării din județul Vâlcea, și-au schimbat edilii, în fruntea administrațiilor publice locale apărând oameni noi, care țin cu tot dinandinsul să se evidențieze. Și la Bujoreni s-a schimbat primarul, fostul edil, Alexandru Roșu, nemaiputând să candideze, acesta fiind cercetat, alături de mai mulți angajați ai primăriei, pentru mai multe fapte de corupție, în urma unor percheziții care au avut loc acum 2 luni la primăria Bujoreni.

Actualul primar Gheorghe Udubae este decis să schimbe actualul sediu al primăriei, mai ales că aceasta este poziționată chiar într-o curba periculoasă pe E81, iar în ultimii ani în fața primăriei au avut loc nu mai puțin de 4 accidente mortale.

"Cred ca suntem primaria dispusa in cea mai periculoasa zona, cu trafic intens, chiar la capatul unei curbe periculoase, pe drumul cele mai tranzitat din Romania, DN7 sau E 81. Nu va ascund ca, pentru a traversa strada spre primarie, uneori se sta si 10 minute. Nu se poate amenaja nicio trecere de pietoni si nicio pasarela, fiind vorba de o curba cu o vizibilitate redusa si cu trafic cu gabarit. In ultimii ani, 4 accidente mortale au avut loc chiar in fata in sediului acestei institutii, astfel incat poate purta cu prisosinta renumele de primarie blestemata", spune primarul Gheorghe Udubae, citat de Agerpress.

Deja, Gheorghe Udubae a inițiat discuții cu IPJ Vâlcea și CNADR pentru o mai mare securitate a pietonilor în zonă și că deja a găsit o clădire dezafectată, situată departe de DN7, cel mai tranzitat drum din România.

"Mai mult, chiar in dreptul primariei, cele doua benzi de urcare dispar, ramanand doar o singura banda pe sens. De altfel, toata localitatea sufera de pe urma faptului ca se afla pe cel mai tranzitat drum din Romania, toata comuna are dunga continua dubla si cei care stau pe partea opusa sensului pe care circula trebuie sa mearga cativa km buni pana sa poata sa se intoarca", a mai declarat primarul din Bujoreni.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...