Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Juniorul lui Bănică, nemulţumit de nota de la Evaluarea Naţională

Juniorul lui Bănică, nemulţumit de nota de la Evaluarea Naţională FOTO: www.click.ro
Radu Ştefan, elev la Scoala Gimnaziala Pia Brătianu, nu este mulţumit de nota pe care a luat-o la Evaluarea Naţională. Modestul 8,15 nu l-a ajutat să intre la liceele de elită. Băiatul lui Bănica s-a considerat neîndreptăţit la matematică, motiv pentru care a şi semnat petiţia online.

Se pare că aceste îşi doreşte să calce pe urmele tatălui şi ale bunicului, deoarece le moşteneşte talentul actoricesc. Deja activează pe scena teatrului. Poate acesta este şi motivul care l-a ţinut departe de studiul pentru Evaluarea Naţională.

Fiul lui Ștefan Bănică calcă pe urmele tatălui și ale bunicului. Radu Ștefan le moștenește talentul actoricesc și deja activează pe scena teatrului. Probabil acesta este motivul care l-a ținut din studiul pentru examenul de capacitate.

”Pentru că la evaluarea națională a fost o în legătură cu un exercițiu, s-a făcut o petiție online cu scopul de a puncta problema, deoarece desenul nu a fost bine realizat, iar o grămadă de copii l-au greșit. Se știe că 5 puncte în minus înseamnă 50 de licee pierdute așa că, dacă vreți să ajutați, puteți să semnați petiția următoare”, a spus juniorul lui Bănică.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella