Primăria Capitalei pe mâini bune!

Tudor Ionescu, alias Tudy, a fost ales viceprimar al Capitalei, din partea ALDE. Omul lui Tăriceanu a devenit celebru în 2011, când a apărut în presă o înregistrare video în care Tudy se masturba, încercând să o impresioneze pe Oana Zăvoranu. Iată primele lui declaraţii:

Tudy - Am fost în mână şi am reuşit să-i fraieresc! M-au votat! O să crape Oana Zăvoranu de necaz că nu m-a ales, când eu i-am arătat clar ce pot!

Reporter: Cum v-aţi gândit să rezolvaţi problema traficului?

Tudy - Io nu ştiu d-astea! Dacă fiecare îşi ţine mâna pe volanul lui, nu se mai crează ambuteiaje!

Reporter - Ce le puteţi declara cititorilor noştri?

Tudy - Vreau să-mi fac o pretină din Vâlcea, dar nu găsesc! Vreau să-mi fac o pretină din Vâlcea, dar nu găsesc! Toate feţile sunt rugate să apeleze la mine! M-am săturat de singurătate!

*******

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...