Primăria Capitalei pe mâini bune!

Tudor Ionescu, alias Tudy, a fost ales viceprimar al Capitalei, din partea ALDE. Omul lui Tăriceanu a devenit celebru în 2011, când a apărut în presă o înregistrare video în care Tudy se masturba, încercând să o impresioneze pe Oana Zăvoranu. Iată primele lui declaraţii:

Tudy - Am fost în mână şi am reuşit să-i fraieresc! M-au votat! O să crape Oana Zăvoranu de necaz că nu m-a ales, când eu i-am arătat clar ce pot!

Reporter: Cum v-aţi gândit să rezolvaţi problema traficului?

Tudy - Io nu ştiu d-astea! Dacă fiecare îşi ţine mâna pe volanul lui, nu se mai crează ambuteiaje!

Reporter - Ce le puteţi declara cititorilor noştri?

Tudy - Vreau să-mi fac o pretină din Vâlcea, dar nu găsesc! Vreau să-mi fac o pretină din Vâlcea, dar nu găsesc! Toate feţile sunt rugate să apeleze la mine! M-am săturat de singurătate!

*******

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...