Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


O vâlceancă, damă de companie, dată dispărută în Olanda

Video: youtube/ Live In Sibiu
Potrivit Ora de Sibiu o tânără din Perişani este dată dispărută în Olanda. Absenţa Marghitei Cosmina, în vârstă de 28 de ani, a fost semnalată chiar de către sora acesteia, Faur Mihaela, care susţine că ea ar fi putut fi răpită sau chiar omorâtă. Femeia este atât de disperată încât a cerut ajutorul poliţiei şi al ambasadei României în Olanda: ”Am sunat la poliție și la ambasada României în Olanda. Cei de acolo mi-au confirmat că este dată dispărută de concubinul acesteia din data de 4 iulie. Mi-au transmis că se fac demersurile necesare pentru căutarea ei și că lucrează cu cei de la poliția de acolo și să așteptăm.” a declarat aceasta în cadrul unei declaraţii video pentru Ora de Sibiu.

Cosmina Marghita lucra ca dansatoare şi ca damă de campanie, ducând o viață controlată de concubinul ei pe care l-a cunoscut în urmă cu șase ani într-un club de noapte din Arad. Atunci, ea lucra tot ca dansatoare în clubul la care el era bodyguard. Între cei doi s-a înfiripat o poveste de dragoste care s-a finalizat cu plecarea lor în Germania. Ulterior, au început să schimbe destinaţiile pe ideea că nu mai merge treaba. Coșmarul tinerei a început atunci când şi-a propus să facă meseria cu pricina doar pentru câteva luni, fiind constrânsă să continue, a mai adăugat sora acesteia.

”Am fost sunată de concubinul ei Mircea Ștefan Petru care mi-a spus sec că a dispărut din Olanda de la clubul unde era cazată. A stat acolo două săptămâni cu chirie, undeva la 70 de kilometri de Koln. Ultima oară au vorbit la ora 1. Urma ca la 5 dimineața să ia un taxi, să se îndrepte spre aeroport și să vină în România. Nu se știe ce s-a întâmplat pe drum de la locul unde au stat și până la aeroport, pentru că nu au ajuns acolo. Ea este damă de companie. Toate veniturile erau controlate de el. Ei sunt împreună de aproximativ șase ani. El o ducea și o aducea în țară.(...) Când am vorbit cu el era agitat și avea pauze în vorbire. Stătea să se gândească mult înainte să îmi răspundă. Eu nu am avut numărul ei de telefon până astăzi. Ieri l-am primit. Țineam legătura cu sora mea numai prin el. Bani îi trimitea la mama, în fiecare lună câte 100 de euro, în numele lui. Toate legăturile erau ținute doar prin el. Mă gândesc că nu cumva să nu fi făcut el anumite demersuri să o sperie și să o constrângă să meargă mai departe. ”

Cosmina a avut o tentativă de a renunţa la meseria de damă de companie, chiar la un an după ce a început relaţia cu iubitul ei. A despus chiar şi o plângere la poliţie împotriva lui, însă a doua zi a retras-o. Conform spuselor surorii acesteia, concubinul i-ar fi ameninţat toată familia.

”În 2011 am depus plângere la poliție când am aflat cu ce se ocupă de fapt. (...) Știu că el a fost închis. Am fost cu sora mea la poliție și am convins-o să depună plângere împotriva lui, dar a II-a zi a venit el în Sibiu. M-a amenințat în casă la mama că mă lovește și că îmi răpește copilul. Pe mama a amenințat-o că o ia și o duce la cerșit în Germania. Sora mea și-a retras plângerea și de atunci a început un control total asupra ei ca să nu mai comunicăm direct cu ea. De șase ani doar prin el mai țineam legătura”.

Familia damei de companie ia în calcul și varianta în care Cosmina să fi ales să fugă, pentru a scăpa de sub tutela concubinului care îi controlase întreaga viață în ultimii șase ani. ”E posibil să fi fugit și să se fi gândit că aceasta este singura soluție să scape de el. Ei nu sunt căsătoriți. Și ea și fata cu care era când a dispărut au concubini care trăiesc de pe urma lor. (..) Mai este o fată care era cu ea. Se numește Stan Nicoleta din Hunedoara”, a mai spus Faur Mihaela.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella