O vâlceancă, DAMĂ DE COMPANIE, a dispărut în OLANDA!

O vâlceancă, DAMĂ DE COMPANIE, a dispărut în OLANDA! FOTO: www.libertatea.ro
Potrivit Ora de Sibiu o tânără din Perişani este dată dispărută în Olanda. Absenţa Marghitei Cosmina, în vârstă de 28 de ani, a fost semnalată de către sora acesteia care susţine că ea ar fi putut fi răpită sau chiar omorâtă. A cerut chiar şi ajutorul ambasadei României. Conform declaraţiilor date de sora sa, Cosmina lucra ca dansatoare şi damă de campanie. De 48 de ore este de negăsit!

Cosmina Marghita ducea o viață controlată de concubinul ei pe care l-a cunoscut în urmă cu șase ani într-un club de noapte din Arad. La câteva luni a plecat împreună cu acesta în Vestul Europei că să lucreze ca și damă de companie.

”Știu că este dată dispărută. Am fost sunată de concubinul ei Mircea Ștefan Petru care mi-a spus sec că a dispărut din Olanda de la clubul unde era cazată. A stat acolo două săptămâni cu chirie, undeva la 70 de kilometri de Koln. El a contactat-o la ora 1.00. Urma ca la 5.00 dimineața să ia un taxi și să se îndrepte spre aeroport și să vină în România. Din momentul în care a ajuns taxiul la ele au dispărut. Telefoanele sunt închise. Nu se știe ce s-a întâmplat pe drum de la locul unde au stat și până la aeroport, pentru că nu au ajuns acolo. Ea este damă de companie. Toate veniturile erau controlate de el. Ei sunt împreună de aproximativ șase ani. El o ducea și o aducea în țară”, a povestit sora dispărutei pentru Ora de Sibiu.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...