Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

O vâlceancă, DAMĂ DE COMPANIE, a dispărut în OLANDA!

O vâlceancă, DAMĂ DE COMPANIE, a dispărut în OLANDA! FOTO: www.libertatea.ro
Potrivit Ora de Sibiu o tânără din Perişani este dată dispărută în Olanda. Absenţa Marghitei Cosmina, în vârstă de 28 de ani, a fost semnalată de către sora acesteia care susţine că ea ar fi putut fi răpită sau chiar omorâtă. A cerut chiar şi ajutorul ambasadei României. Conform declaraţiilor date de sora sa, Cosmina lucra ca dansatoare şi damă de campanie. De 48 de ore este de negăsit!

Cosmina Marghita ducea o viață controlată de concubinul ei pe care l-a cunoscut în urmă cu șase ani într-un club de noapte din Arad. La câteva luni a plecat împreună cu acesta în Vestul Europei că să lucreze ca și damă de companie.

”Știu că este dată dispărută. Am fost sunată de concubinul ei Mircea Ștefan Petru care mi-a spus sec că a dispărut din Olanda de la clubul unde era cazată. A stat acolo două săptămâni cu chirie, undeva la 70 de kilometri de Koln. El a contactat-o la ora 1.00. Urma ca la 5.00 dimineața să ia un taxi și să se îndrepte spre aeroport și să vină în România. Din momentul în care a ajuns taxiul la ele au dispărut. Telefoanele sunt închise. Nu se știe ce s-a întâmplat pe drum de la locul unde au stat și până la aeroport, pentru că nu au ajuns acolo. Ea este damă de companie. Toate veniturile erau controlate de el. Ei sunt împreună de aproximativ șase ani. El o ducea și o aducea în țară”, a povestit sora dispărutei pentru Ora de Sibiu.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella