Războiul greilor din PSD se lasă cu morţi şi răniţi

Am cules câteva declaraţii de la sediul PSD:

Liviu Dragnea: E o mare prostie ce se dă pe surse c-aş fi zis despre Viorel că e duşmanul PSD-ului, c-ar fi un politician de doi lei, doctor în copy paste, un ratat, un looser, înalt cât o prăjină şi prost ca o răşină!

Victor Viorel Ponta: Îl stimez pe Liviu şi n-am zis niciodată că ar fi vătaf de judeţ, politruc, afemeiat, intrigant, fără scrupule şi fără carte.

Liviu Dragnea: Viorel nu e proasta satului, cum se insinuează că aş fi declarat. Nu, nici hahaleră, zdreanţa, netot, pămpălău! Îl apreciez enorm.

Victor Viorel Ponta: Liviu e un om de o valoare inestimabilă! Cum să spun despre el că ar fi un căcănar, un linge blide şi un aurolac?

*******

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...