Semne clase că Apocalipsa e foarte aproape

Cutremuraţi de previziunile Babei Vanga, am făcut şi noi investigaţii şi suntem în măsură să vă semnalăm câteva evenimente ce prevesteşte Apocalipsa.

La Cocârlaţi, o găină a născut doi pui vii! Ştirea n-ar fi fost senzaţională, dar puii erau de pisică.

Pe coliva preparată de către o pensionară din Vişină Veche a apărat chipul cămătarului care i-a împrumutat bani să cumpere grâul necesar precum şi numărul 666 reprezentând minutele rămase până la scadenţă.

Medicii Spitalului Colentina şi-au cerut public scuze de la pacientul Ilie Ciomag pe care-l operaseră în greşeala pe creier. Ei au mărturisit că şi-au dat seama că omul e sănătos tun abia când i-au făcut autopsia!

Un autist din Dumbrăviţa a ghicit TOATE rezultatele de la Euro-2016 dar n-a câştigat niciun leu din asta deoarece casa de pariuri din comună era închisă pentru renovare.

Invazia de lăcuste din Scuipatei i-a bucurat enorm pe agricultori deoarece a pus gândacii de Colorado pe fugă.

******

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...