BREAKING NEWS: Inundații la Vaideeni și Slătioara! Case izolate și podețe rupte (FOTO)

BREAKING NEWS: Inundații la Vaideeni și Slătioara! Case izolate și podețe rupte (FOTO) foto vocea valcii
Județul Vâlcea nu a fost ocolit de inundații nici de această dată când meteorologii au instituit cod galben de vijelii cu precitații puternice, cele mai afectate localități fiind Vaideeni și Slătioara.

În Vaideeni peste 30 de locuințe sunt afectate în 2 sate, iar la Slătioara au fost luate de ape mai multe podețe. De asemenea, din primele informații se pare că în localitatea Vaideeni sunt două drumuri comunale afectate grav.

Aceste inundații sunt primele în mandatul de președinte al Consiliului Județean al social-democratului Constantin Rădulescu, drept pentru care acesta a mobilizat în zonele afectate toate instituțiile. ”Am intervenit în sprijinul primarilor. Am mobilizat rapid RAJDP și sunt în permanentă legătură cu șeful ISU Vâlcea. Monitorizez personal situația împreună cu toate forțele care pot ajuta primarii. În aceste momente se intervine cu utilaje”, ne-a declarat președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu.

vom reveni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...