Canicula îi împinge pe oameni la fapte ciudate

Căldura năucitoare a ultimelor zile i-a împins pe oameni la fapte bizare. Iată câteva:

Fane Satâr zis Mielu’ a fost surprins de către un echipaj de poliție forțând portbagajul unei mașini. A declarat că intenționa să se adăpostească acolo pentru a se feri de razele soarelui. După ce l-au lăsat să plece, polițiștii și-au dat seama că era miezul nopții.

Urmare a căldurii devastatoare, o pensionară din Buhuși s-a trezit vorbind o limbă total necunoscută.

Un tânăr din Petrila a decis să se răcorească înjurând Guvernul, dar mai rău s-a înfierbântat.

Nervos că aerul condiționat din şură nu-i funcționează la parametri proiectați, un țăran din Amărăștenii de Sus a tăbărât cu târnăcopul demolând în mai puțin de o oră sala modernă de fitness pe care o avea în fundul curții, cu jacuzzi cu tot.

Două liceence din Pătârlagele au fost atât de zăpăcite de căldură încât în loc să meargă la examenul de bacalaureat, au mers la discotecă.

*******

Acest material este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...