Guvernul vrea să modifice examenul auto – VEZI cum se vor desfăşura cele două probe

Guvernul vrea să modifice examenul auto – VEZI cum se vor desfăşura cele două probe FOTO: stirileprotv.ro
Guvernul vrea ca examenul auto să fie monitorizat şi înregistrat video şi audio. O ordonanţă de urgenţă, urmează să fie pusă în aplicare în maximum un an de la publicarea ei în Monitorul Oficial. Autorităţile trebuie să pună la punct în cel mai scurt timp detaliile tehnice.

În acest moment, la nivel naţional, fiecare sală de examinare este dotată cu o cameră video care monitorizează ceea ce se întâmplă în interior, iar fiecare staţie de lucru este dotată cu altă cameră video, însă în acest moment nu se şi înregistrează ceea ce se întâmplă aici.

Noul sistem îi încântă pe cei care vor să obţină permisul şi care, de multe ori, se consideră nedreptăţiţi de poliţistul examinator.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...