Relatări live de la marginea viiturii

Iubiţi cititori, sunt reporterul Păpurica Ilie şi pentru că am pierdut la poker, a căzut pe mine sarcina să vă relatez cum stă treaba cu viitura din comună Brebu. Femeile erau la muncă pe câmp şi bărbaţii la cârciumă, când Sile, clopotarul a început să ţipe că vine apa mare. Zicea că a vrut să bată clopotele de pericol, dar a constatat că i le luase valul, lăsându-l fără loc de muncă.

Babele au început să-l blesteme pe primarul care promisese că va face dig, dar primarului nu-i prea pasă pentru că era în Caraibe, într-o minivacanţă de lucru.

Apa a măturat totul în cale. La început, gospodinele s-au bucurat pentru că scăpaseră ele de corvoadă asta, dar când au văzut că nu mai au găini, rate, dropii, fazani şi purcei în bătătura,s-au întristat. Unele chiar au regretat că au fost de acord cu defrişatul dealurilor învecinate, dar nu multe.

*******

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...