Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Andreea Bănică este din nou însărcinată

Andreea Bănică este din nou însărcinată foto: Facebook
Artista a confirmat marea veste pentru viva.ro şi a mărturisit că ea şi soţul ei se află în culmea fericirii, mai ales că vor avea un băieţel. Andreei i s-a făcut rău în timp ce făcea un masaj de întreţinere corporală la un salon. Vedeta urmase un tratament hormonal şi s-a gândit că de acolo ar proveni senzaţia de rău. A doua zi şi-a luat, preventiv, un test de sarcină, şi aşa a aflat frumoasa veste. Chiar dacă nu aveau în plan să mai facă un copil, Andreea şi soţul ei, Lucian, s-au bucurat de veste.

Iată ce a declarat: „Îmi făceam întreținere corporală la un salon și, în timpul tratamentului, mi s-a făcut rău. Făcusem înainte un tratament hormonal care mi-a dat niște stări neplăcute și nu știam pe baza a ce să pun starea asta de rău. Am ajuns acasă și am început să mă gândesc ce ar putea fi. A doua zi mi-am luat, totuși, un test de sarcină și, când am văzut că se înroșește a doua liniuță, mi-am zis: „Vai, acum ce mă fac?!“ Știind că urmez un tratament hormonal pentru a-mi regla nivelul de prolactină din organism, care era foarte mare, nu m-am gândit că organismul își va reveni atât de repede, încât aș putea rămâne însărcinată. N-a fost în plan să mai facem un copil. I-am zis lui Lucian, ne-am pupat și ne-am bucurat. Primul meu gând a fost cum o să reacționeze Sofia”.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella