Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

”Părintele” dance-ului, care stă de 15 ani în Râmnicu Vâlcea, a împlinit 40 de ani

”Părintele” dance-ului, care stă de 15 ani în Râmnicu Vâlcea, a împlinit 40 de ani FOTO: www.libertatea.ro
Cosmin Murea a făcut istorie cu trupa sa, t-Short, prima formaţie românească ce a reuşit să bată recordurile de popularitate după 1989. Această trupă este cea care a deschis apetitul romanilor pentru genul dance, şi nu puţine erau formaţiile care visau să cânta în deschiderea unui concert susţinut de trioul t-Short. Cosmin, care locuiește de 15 ani în Râmnicu Vâlcea, s-a distrat în propriul club, precum și la un pool party, alături de copii săi.

Pe canalul muzical Youtube lumea încă vizualizează melodiile trupei t-Short şi comentează, cu nostalgie, despre vremurile frumoase în care îi ascultau cu drag.

„Se ascultă şi în iunie 2016!!!”,”Cine credea că o să ajungem astfel de timpuri? Pe vremea aia nu simțeam grijile, dansăm, cântam, trăiam melodia, ţin minte şi acum prima casetă cu ei.”, „Mă simt din nou adolescent când ascult aceste piese”, „Fericiţi am fost noi adolescenţii anilor 90. Aş da orice să mă nasc din nou în ’82. Youtube ne reaminteşte aceste melodii superbe. Mulţumim.”. Acestea sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella