”Părintele” dance-ului, care stă de 15 ani în Râmnicu Vâlcea, a împlinit 40 de ani

”Părintele” dance-ului, care stă de 15 ani în Râmnicu Vâlcea, a împlinit 40 de ani FOTO: www.libertatea.ro
Cosmin Murea a făcut istorie cu trupa sa, t-Short, prima formaţie românească ce a reuşit să bată recordurile de popularitate după 1989. Această trupă este cea care a deschis apetitul romanilor pentru genul dance, şi nu puţine erau formaţiile care visau să cânta în deschiderea unui concert susţinut de trioul t-Short. Cosmin, care locuiește de 15 ani în Râmnicu Vâlcea, s-a distrat în propriul club, precum și la un pool party, alături de copii săi.

Pe canalul muzical Youtube lumea încă vizualizează melodiile trupei t-Short şi comentează, cu nostalgie, despre vremurile frumoase în care îi ascultau cu drag.

„Se ascultă şi în iunie 2016!!!”,”Cine credea că o să ajungem astfel de timpuri? Pe vremea aia nu simțeam grijile, dansăm, cântam, trăiam melodia, ţin minte şi acum prima casetă cu ei.”, „Mă simt din nou adolescent când ascult aceste piese”, „Fericiţi am fost noi adolescenţii anilor 90. Aş da orice să mă nasc din nou în ’82. Youtube ne reaminteşte aceste melodii superbe. Mulţumim.”. Acestea sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...