FOTO – VIDEO: SILVIU GRECU, profesorul care îi învață pe copii să iubească înotul

FOTO – VIDEO: SILVIU GRECU, profesorul care îi învață pe copii să iubească înotul foto vocea valcii
Au început cursurile de înot cu renumitul profesor din Râmnicu Vâlcea Silviu Grecu. A învățat sute de generații de copii din Vâlcea să înoate și încă o mai face cu plăcere. Peste 10.000 de copii i-au trecut prin mână sau i-a ”pescuit” din piscină, de-a lungul anilor. Silviu Grecu este o legendă vie a Râmnicului și un dascal care iubește nespus copii. A făcut scufundări chiar și în Marea Roșie, însă profesorului de sport cel mai mult îi place să fie înconjurat de copii la Piscina Enigma.

Cursuri și în această vară la piscina Enigma din Ostroveni

La piscina Enigma, din cartierul Ostroveni al municipiului Râmnicu Vâlcea, aşa cum ne-am obişnuit şi în anii precendenţi, pe toată perioada sezonului de vară se vor desfăşura cursuri de înot. Aceste cursuri vor fi organizate sub îndrumarea renumitului profesor Silviu Grecu.

Perioadele de desfăşurare pe serii sunt următoarele: 27 iunie - 10 iulie, 11 iulie - 24 iulie, 25 iulie - 07 august, 08 august - 21 august, 22 august - 4 septembrie.

„Aştept un număr mare de copii la aceste cursuri. Sunt mulţi părinţi care vor ca odraslele lor să înveţe să înoate. Înotul este benefic atât în educaţia sportivă a copilului dar şi în dezvoltarea sa armonioasă. S-au înscris copii care au fost la cursurile mele şi în anii trecuţi” ne-a declarat Silviu Grecu.

Cursurile se vor desfăşura în două serii: 10.30-14.00 (iniţiere), 14.00-17.30 (avansaţi). Înscrierile se fac la piscină, zilnic după orele 10.30 sau la telefon 0744.321.449.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...