Parlamentarii noştri fac legi trăsnite

Pentru că vor să justifice cumva miile de euro primiţi lunar, parlamentarii noştri se frământă zi şi noapte ce legi să mai facă în folosul alegătorilor. Am reuşit să punem mâna pe câteva care aşteaptă doar avizul comisiilor de specialitate.

Legea traversatului pe zebră. Pentru ocrotirea acestui animal aflat pe cale de dispariţie, Remus Cernea propune ca traversarea pe zebră să se facă numai cu acordul acesteia.

Legea colivei. Un parlamentar propune ca la prepararea colivei să fie utilizat doar grâu sau arpacaş autohton, pentru stimularea fermierilor autohtoni.

Legea prostituţiei restrânse. Un alt parlamentar propune legalizarea prostituţiei, dar numai între anumite ore. Reporterii noştri au aflat că între acele ore este la muncă nevasta parlamentarului respectiv.

Legea răspunderii limitate. Dacă ai delapidat un leu sau un milion de euro ai comis aceeaşi faptă de furt şi se propune ca pedeapsa să fie aceeaşi - restituirea unui leu către stat.

*******

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...