File secrete din jurnalul lui Putin

Luni/calendar gregorian: miercuri - M-am sculat cu o migrenă înfiorătoare. Până să vină medicul personal să-mi spună că e de la curent, deja mă dresesem cu doi litri de vodcă. Am început să fac un plan de anihilare a bazei de la Deveselu, dar consilierii mi-au zis că e suficient să crească preţul cuprului şi tot ce înseamnă căblărie pe-acolo o să dispară.

Marţi/calendar gregorian: joi - Brexitul mi-a picat la fix. O Europă fărâmiţată ar permite Armatei Roşii să ajungă iar la Berlin.

Miercuri/calendar gregorian: vineri - Tigrul meu Alioşa are gaze la stomac. Ar putea fi de la dizidentul mâncat acum două zile.

Joi/calendar gregorian: sâmbătă - Ca să vadă televiziunile că încă-s verde, mi-am pus sosia să participe la un meci de hockei şi la unul de judo. Toţi s-au mirat cum de mă mai ţin pe picioare după atâtea buşituri, dar nu ştiau că amărâtul care seamănă cu mine e la reanimare.

*******

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...