Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Confesiunile șocante ale fiicei lui Larry Hagman despre tatăl ei

Confesiunile șocante ale fiicei lui Larry Hagman despre tatăl ei Foto: foxnews.com
De curând, Kristina Hagman, fiica celebrului actor care a jucat rolul lui J.R. Ewing,a lansat o carte, „The Eternal Party”, în care face dezvăluiri şocante despre tatăl ei. Femei goale și drogate-n jacuzzi…

Kristina spune că Larry a fost un tată de care a fost apropiată… Un tată care petrecea adesea serile acasă și cu care călătorea la filmări. Există, însă, multe nuanțe ale acestui tablou. În cartea sa, „The Eternal Party”, Kristina dezvăluie comportamentul scandalos al actorului – la 4 ani de la moartea acestuia, răpus de leucemie. Larry a fost un tată cu un stil de viață hipiot dus până la inconștiență, care și-a acordat toate libertățile posibile chiar sub ochii propriei fiice adolescente.

Kristina relatează chiar un episod de neglijență parentală care ar fi putut s-o afecteze foarte tare… Și care scoate la iveală și un Dennis Hopper de-a dreptul scăpat de sub control! „Noul prieten bun al tatălui meu, Peter Fonda, l-a dus la un concert al lui David Crosby, iar după concert, în culise, Crosby i-a dat LSD de calitate. Tata a recurs la LSD crezând că-l va ajuta împotriva anxietăților lui puternice… (…) La noi acasă era o atmosferă foarte libertină. Vinul curgând în valuri, muzică, mâncare, casa mereu plină de oaspeți, femei goale în jacuzzi și tipi beți turtă sau drogați umblând prin casă… Am văzut aproape orice persoană care ne trecea pragul ajungând gol și ud înainte să plece! Într-o zi, însă, părinții mei au plecat din oraș o săptămână. Eu aveam atunci doar 15 ani și i-au cerut lui John, șoferul tatei, să aibă grijă de mine. Tata își angajase șofer ca să poată bea și să se poată droga în voie și în timpul zilei… În lipsa alor mei, într-una dintre după-amieze, a venit la noi neanunțat Dennid Hopper. John era acolo, mai erau doi femei foarte frumoase și încă un tip. John mi-a spus că erau drogați. Ascultau muzica atât de tare și eu nu-mi puteam face temele, așa încât mi-am luat cărțile și m-am dus să caut un loc mai liniștit. Atunci m-a văzut Dennis și a început să mă urmărească prin casă. Voia să stau undeva de vorbă cu el. Tot fugind de el, s-a întors la un moment dat spre femeile cu care era și le-a strigat – „Aruncați-o în jacuzzi. Vreau să i-o trag!” Atunci am știut că trebuie să ies imediat din casă. Am fugit spre camera mea, femeile acelea mă urmăreau… Dar eu am reușit să ies pe geamul de la baie pe acoperiș și să cobor pe trunchiul unui copac. Când s-au întors ai mei le-am povestit ce s-a întâmplat. Iar la o cină cu mai mulți prieteni, tata mi-a zis că angajase niște tipi să-i rupă picioarele lui Dennis!”

Șocantă povestire despre Dennis Hopper! Înainte cu câțiva ani, când familia Hagman locuia în Santa Monica, Kristina a trecut printr-un incident cu adevărat grav. Din nou singură acasă – și lăsată nesupravegheată de părinți, a găsit trei adolescenți în camera ei, unul dintre aceștia forțând-o să-i facă sex oral… „De-atunci am rămas tot timpul cu această teamă îngrozitoare că acasă la ai mei nu era un loc deloc sigur”, scrie Kristina. Și cum altfel – cu doi părinți alcoolici. Mama ei, Maj, bea din greu. Iar Larry își începea chiar de la micul dejun ritualul: votcă și suc de portocale. Deși public susținea că are o căsnicie fericită cu soția lui suedeză, Maj Axelsson – în realitate, avea o viață dublă, asemenea lui J.R. Ewing. Iar multe dintre femeile goale și drogate din jacuzzi-ul său îi erau și amante. „Tata își alegea amante dintre femeile pe care le cunoștea toată familia, dintre persoanele care făceau parte din viața noastră”, povestește Kristina, care spune că a aflat cu adevărat ce șir îndelungat de infidelități săvârșise tatăl ei abia după moartea lui, când s-a trezit cu fostele amante venind să plângă moartea lui Larry. „Știa să mintă atât de frumos!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella