Apocalipsa după Panseluţă Brenel

Fraţi întru pahar, pocăiţi-vă cât încă mai există băutură la toate magazinele, căci sfârşitul nu e departe. Ieri, după ce-am băut un litru de whiskey şterpelit din supermarket, am avut o viziune teribilă: cerul s-a spart în ţăndări şi peste pământ veneau năvală oştile întunericului. L-am văzut pre Kim Jong Un aruncând asupra noastră bombe nucleare, dar din fericire, niciuna nu exploda!

L-am mai văzut pe Prinţul Charles cum, de durere, îşi smulgea părul din capul lui David CAMERON, că a organizat referendumul care scoate Anglia din UE (51,9%pentru).

L-am mai văzut pe Putin bând vodcă şi zicând că, după Marea Neagră, va face şi din Oceanul Pacific un lac rusesc şi că va muta capitala Crimeei la Deveselu. Şi cred, fraţilor, că aş fi văzut mai multe, dar a venit paznicul parcului şi m-a trezit cu urină tocmai în boschetul unde mă odihneam.

*******

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...