Rihanna a izbucnit în lacrimi la un concert

Rihanna a izbucnit în lacrimi la un concert foto: metro.co.uk
Vedeta a izbucnit în lacrimi în timpul unui concert susţinut în Dublin, marţi. Deşi se fac speculatii că artista ar avea probleme de natură personală, în realitatea ea a fost doar copleşită de emoţii din cauza numărului mare de fani.

În timpul melodiei ‘Love the Way you Lie’, Rihanna a avut un moment în care s-a oprit din cântat, iar după câteva secunde a izbucnit în plâns.

La un moment dat, aceasta le-a făcut semn celor din band-ul ei, lăsând să se înţeleagă că are nevoie de o pauză, dar după ce fanii au început să o încurajeze, a continuat să cânte. Până acum, artista nu a oferit nicio explicaţie pentru căderea emoţională din timpul concertului.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...