Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Andreea Bălan- nu am timp să merg la cabinetele de cosmetică

Andreea Bălan- nu am timp să merg la cabinetele de cosmetică foto: Facebook
Chiar dacă ai crede că frumoasa artistă îşi petrece tot timpul în saloane de înfrumuseţare, Andreea a declarat că nu merge la cabinetele de cosmetică şi că obişnuieşte să aibă grijă singură de tenul, părul şi pielea sa. Artista foloseşte măşti pe care şi le prepară acasă. De exemplu, pentru păr, îşi prepară o mască realizată din gălbenuş de ou, ulei de ricin, ulei de măsline şi vitamina A. Această mască o alternează cu una pe bază de petroleum. Ca alternativă la cremele din comerţ, Andreea foloseşte pentru faţă, uleiul de argan şi pentru piele, ulei de măsline. Tot singură îşi face şi manichiura.

“Nu am timp să merg la cabinetele de cosmetică. De altfel, eu niciodată nu am făcut vreun tratament cosmetic la un astfel de salon. Prefer să-mi pregătesc singură, acasă, măștile pentru față și pentru păr. De asemenea, tot acasă îmi fac singură manichiura”, a declarat vedeta conform viva.ro.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella