Horoscop săptămânal 20-26 iunie 2016

Horoscop săptămânal 20-26 iunie 2016 FOTO: www.david-avramidis.gr
Horoscop săptămânal 20-26 iunie 2016 Berbec
Berbecii vor avea parte de multe provocări atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Din punct de vedere profesional este vizat sectorul studiilor și astfel este posibil să obții o avansare profesională sau anumite diplome importante pentru cariera ta.Pe plan sentimental vor apărea schimbări, dar în bine. Berbecii cu probleme în cuplu vor avea toate șansele să le rezolve, fapt ce le va aduce pacea mult așteptată.

Horoscop săptămânal 20-26 iunie 2016 Taur
Taurii nu vor sta prea bine la capitolul comunicare. Apropiații le vor reproșa acest lucru, iar asta îi va nemulțumi. Cel mai bine este să încerci să conștientizezi unde greșești și să nu vezi doar defectele celor din jurul tău. Dacă vrei să ai parte de o schimbare în bine, încearcă să fii tu un exemplu pentru ceilalți. Vei vedea cât de mult vei avea de câștigat! La locul de muncă se anunță mici dificultăți însă vei reuși să treci peste ele.

Horoscop săptămânal 20-26 iunie 2016 Gemeni
Gemenii au dificultăți când vine vorba de negociere. Pentru a reuși să le învingă trebuie să aibă mai multă încredere în forțele proprii. Dacă nici ei nu cred cu tărie în ceea ce spun, cum cred că îi vor convinge pe alții? Așadar, fruntea sus, respiră adânc și susține-ți crezul. Cu această atitudine de învingător nu vei avea cum să dai greș! Învață să socializezi mai mult pentru a atrage persoane noi în cercul de prieteni.

Horoscop săptămânal 20-26 iunie 2016 Rac
Racii trebuie să fie foarte atenți în această săptămână și să nu se lase manipulați prea ușor. Chiar dacă dispun de simțul de a „mirosi” persoanele false este mai bine să fie vigilenți. La capitolul eficienţă, Neptun te ajută să te organizezi foarte bine, astfel că îți vei folosi eficient timp. În acest fel vei reuși să duci la finalizare și niște probleme mai vechi.

Horoscop săptămânal 20-26 iunie 2016 Leu
Leii se vor simți extrem de neîndreptățiți în această săptămână. Chiar dacă simt nevoia să se lupte până în pânzele albe, uneori este mai bine să mai lase de la ei. Mercur îi motivează să își facă noi relații de prietenie și în acest fel pot să descopere persoane cu preferințe comune. Poate vor reuși să pună împreună chiar și bazele unei afaceri mult visate.

Horoscop săptămânal 20-26 iunie 2016 Fecioară
Fecioarele au toate șansele de a-și duce la finalizare niște proiecte la care muncesc de mai mult timp. Acestea vor intra în legătură cu niște persoane influențe care le vor ajuta să încheie niște contracte importante. Așa cum este și normal, câștigurile nu vor înceta să apară. Acest lucru le va da un sentiment de satisfacție fecioarelor care au muncit mult timp pentru a-și duce visele la îndeplinire.

Horoscop săptămânal 20-26 iunie 2016 Balanță
Balanţele vor avea partea de unele dintre cele mai profitabile zile din ultimul timp. Important este și faptul că vor avea familia alături de ei și astfel vor primi un plus de energie. Acum este momentul să își pună bazele afacerii mult visate, deoarece astrele le sunt extrem de favorabile. Chiar dacă se vor simți epuizați, gândul de realizare a unor idei pentru care au luptat din răsputeri trebuie să le fie ca o infuzie de energie.

Horoscop săptămânal 20-26 iunie 2016 Scorpion

Scorpionii nu se simt prea încrezători în forțele proprii iar acest lucru îi determină să nu ia cele mai bune decizii. Cel mai bine, pentru nativi, ar fi să vorbească mai mult cu membrii familiei și să le spună ce au pe suflet. În acest fel se vor descărca și vor reuși să vadă lucrurile și din altă perspectivă. Atunci când suntem implicați într-o problemă, nu tindem să gândim așa cum trebuie și ne lăsăm afectați de resentimente. O viziune din exterior ne poate aduce întotdeauna pe drumul cel bun.

Horoscop săptămânal 20-26 iunie 2016 Săgetător
Săgetătorilor li se va ivi o oportunitate de afaceri, așa că trebuie să fie atenți și să profite din plin de ea. Nu toți oamenii au parte de o asemenea șansă, așa că nativii trebuie să aibă grijă și să nu o rateze. Un alt aspect de care trebuie să țină cont se referă la discreție. Este mai bine să țină totul pentru ei sau pentru membrii familiei, dacă nu vor să le fie furate ideile.

Horoscop săptămânal 20-26 iunie 2016 Capricorn
Capricornii vor avea parte de clipe dificile în aceste zile. Pentru a trece cât mai ușor peste toate neplăcerile, cel mai bine este să încerce să se mențină cât mai calmi. Chiar dacă le va fi foarte greu să facă acest lucru, enervându-se nu vor ajunge nicăieri, ba mai mult vor complica lucrurile. La sfârșitul săptămânii ar putea să se relaxeze în sânul familiei pentru a se detașa de toate problemele.

Horoscop săptămânal 20-26 iunie 2016 Vărsător
Vărsătorii vor fi puși pe harţă în această săptămână. Chiar dacă se vor simți neîndreptați în anumite situații aceștia ar trebui să se gândească la cei care nu sunt, poate, nici pe jumătatea lor de norocoși. Cei care au servicii creative ar trebui să își folosească talentul pentru a le demonstra celor din jurul lor cât de bani sunt în ceea ce fac.

Horoscop săptămânal 20-26 iunie 2016 Pești
Peștii cu probleme în cuplu vor face tot posibilul să scape de conflicte. S-ar putea să nu le fie prea ușor, însă cu puțină stăruința vor reuși. Soarele în Rac le cere să acționeze cu mai multă responsabilitate pe toate planurile. La locul de muncă, lucrurile sunt mai liniștite și astfel nativii ar putea să profite de timpul liber, și să pună în aplicare niște proiecte uitate prin sertare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...