Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Sute de motociclişti vor să arate că sunt "băieţi buni" şi vor să ridice în cinci zile patruzeci de locuinţe pentru oamenii nevoiaşi din Bacău

20 Iun 2016
Sute de motociclişti vor să arate că sunt "băieţi buni" şi vor să ridice în cinci zile patruzeci de locuinţe pentru oamenii nevoiaşi din Bacău Foto: Colaj
Îndrăzneţul proiect se numeşte Big Build 2016 şi este programat între 3 şi 7 octombrie, iar organizatorii îşi pun mari speranţe în el. Ridicarea a 40 de locuinţe în 5 zile este un eveniment important în construcţii.

Până atunci, circa 300 de motociclişti voluntari au venit din toate colţurile ţării şi au ajutat la pregătirea şantierului şi la turnarea fundaţiilor.

Motocicliştii vor să arate ca la place să ajute atunci când sunt solicitaţi şi că şi ei sunt oameni normali cu toate că lumea-i considera "băieţii răi" de pe 2 roţi.

Proiectul Big Build 2016 este cel mai mare eveniment de construcţie şi voluntariat făcut vreodată în Europa.

Beneficiarii acestui proiect sunt nerăbdători şi s-au alăturat voluntarilor care pregătesc şantierul.

Sunt aşteptaţi încă 1.200 de voluntari din România, Statele Unite şi din alte ţări europene să vină şi să participe la această acţiune umanitară de construire a locuinţelor pentru cei care au nevoie de acest lucru, oamenii săraci din Bacău.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella