Şi-altă dată, şi-altă dată o s-o facem şi mai fiartă!

Dacă cineva crede că tata Puiu Iordanescu s-a dus la Euro 2016 nepregătit, se înşeală amarnic. Pe lângă iconiţe, generalul avea în bagaje şi un teanc de scuze pentru presă. Iată câteva, după ruşinosul 0-1 cu Albania:

Nu vă uitaţi c-am fost ciuca bătăii, important e că eu şi băieţii ne-am luat diurnele de deplasare şi primele grase de joc!

Putea fi mai rău! Gândiţi-vă că puteam cădea în grupă cu echipa Vaticanului. În faţa lor, icoanele mele nu mai aveau nicio putere.

Suporterii sunt de vină. Albanezii trebuiau înjuraţi în albaneză! Cum să-I descurajeze nişte înjurături pe care nu le înţelegeau?

Băieţii au jucat relaxat crezând că soarta meciului se va decide în prelungiri. Ghinion. N-au mai fost prelungiri.

Federaţia e de vină! Eu am făcut o cerere de concediu total şi ei nu mi-au aprobat-o.

*******

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...