Plan de măsuri pentru modernizarea imediată a comunei Cocârlaţi

Oamenii se plâng că la o ploaie mai acătării le sunt inundate gospodăriile. Măsura luată: pe cuprinsul comunei va fi interzisă activitatea paparudelor aducătoare de ploaie.

Nu există iluminat stradal. Măsuri: nu se vor lua măsuri pentru că riscăm să ni-i facem duşmani pe amorezii care-şi aşteaptă iubitele la portiţă şi contează mult pe întuneric.

Nu există şcoală, dispensar şi farmacie. Măsuri: Se va autoriza construirea unei a zecea cârciumi, ca oamenii să aibă unde să se vaite.

În comună există o singură bicicleta deţinută de ibovnica primarului. MĂSURI: Se va amenaja o pistă pentru biciclişti.

Toţi se plâng ca uliţele sunt neasfaltate şi pline de gropi. Măsuri: Nu se va lua nicio măsură ca să putem promite asfaltarea lor în campania electorală viitoare.

*******

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...