Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Mădălina Ghenea are un nou iubit

Mădălina Ghenea are un nou iubit Foto: agentiadepresamondena.com
După ce s-a iubit furtunos, timp de două luni, cu designerul german Philipp Plein, se pare că bruneta Mădălina Ghenea se resemnează destul de repede în brațele altui bărbat. Mădălina Ghenea pare mai îndrăgostită ca oricând de noul ei iubit, alături de care se afișează cu mare mândrie. Deși încă nu i-a dezvăluit identitatea, românca a publicat pe contul de Instagram o serie de fotografii din timpul vacanței petrecute în Grecia.

Mădălina preferă să păstreze misterul în privința bărbatului care i-a cucerit inima. Din pozele arătate fanilor virtuali, aceasta dezvăluie doar mici indicii referitor la omul care o face fericită acum.

''Vă iubesc pe toți. Fericită", a scris Ghenea în dreptul fotografiilor din Grecia.

Mădălina Ghenea s-a despărțit recent de Philipp Plein, cu care a avut o relație tumultoasă de doar două luni. Deși inițial se împăcase cu fosta iubită, rusoaica Oksana, cunoscutul designer Philipp Plein a trecut la o altă brunetă sexy, tot de pe plaiurile noastre mioritice. Este vorba despre Andreea Sasu, o tânără de 26 de ani, pe care creatorul de modă a pus ochii de când era într-o relație cu Ghenea.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella