Sharon Stone se destăinuie: Aş vrea să mă stabilesc în Vâlcea!

Iată ce ne-a declarat cunoscută actriţă într-un interviu pe care i l-am luat prin telepatie!

- Iubesc România, dar în afară de prinţul Charles nimeni nu vă popularizează. Eu, de exemplu, am crezut mult timp că aveţi capitala la Tokyo! (râde că proasta).

Abia de un an am aflat că e la Budapesta (zâmbeşte superior). Ce-mi place la ţara voastră e ospitalitatea! Când am venit incognito într-o vizită în judeţul Vâlcea, toţi bărbaţii trecuţi de 18 ani, dar încă neajunşi la andropauză, voiau să mă găzduiască măcar pentru o oră-două. Excepţie făceau doar cei ale căror soţii erau acasă şi nu se dădeau duse. A fost tare frumos.

M-a uimit felul în care primarii voştri ştiu să asfalteze drumurile în aşa fel încât până seara gropile să reapară şi modul în care canalizările se înfundă numai dacă scuipi mai bogat într-o gură de canal. Sunteţi minunaţi şi mă gândesc serios să mă stabilesc în Vâlcea!

*******

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...