Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Primele declaraţii ale mămicii Adela Popescu

Primele declaraţii ale mămicii Adela Popescu foto: Facebook
După un travaliu lung şi greu Adela Popescu a născut în acest weekend un băieţel perfect sănătos. Actriţa le-a împărtăşit fanilor câteva cuvinte din care se desprinde cu uşurinţă că trăieşte cea mai fericită perioadă din viaţa ei. Îmbucurător este faptul că şi-a revenit foarte uşor şi a fost pe picioare din prima zi, pregătită să îşi ia fiul în braţe. După externare, aşteaptă cu nerăbdare momentul în care să pornească, toţi trei, în ceea ce consideră a fi cea mai frumoasă aventura a vieţii lor. Iată mesajul postat de vedetă pe blogul personal:

„După un travaliu lung și greu, fiul nostru a venit pe lume să ne arate ce este dragostea nemărginită! Suntem extrem de fericiți, emoționați și mulţumim lui Dumnezeu că totul a decurs perfect și iată, suntem amândoi sănătoși! Eu mă simt foarte bine, mi-am revenit extrem de uşor. Sunt în picioare din prima zi, pregătită să îmi țin fiul în brațe, să îl alăptez, și să îi fiu alături în fiecare moment. Mâine plecăm acasă și abia așteptăm să pornim împreuna ,toți trei, în cea mai frumoasă aventura a vieţii noastre”.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella