ULUITOR! SENZAŢIONAL! MIŞTO! Vine Angelina Jolie în Râmnicu Vâlcea?

Ştirea a apărut pe site-ul american „Minciuni pe care nici noi nu le credem”, un site la fel de serios ca Realitatea, Ştiri pe surse sau Hotinfo de la noi. Am tras o goană la Hollywood şi i-am luat fetei un interviu:

Reporter: - Sunt de la Vocea Vâlcii şi vreau să vă iau un interviu!

Angelina Jolie: Marcă-te cu banu’! Nu dau interviuri decât de la 500 de dolari cuvântul! (Traducere Irina Nistor)

R: - E adevărat că veniţi în România?

A.J.: - Încă nu. România e un fel de Cimitir al Elefanţilor unde, la apusul carierei, vin cântăreţii pe care aici nu-i mai băga nimeni în seamă şi dau concerte pe bani frumoşi. Preferă să moară la voi pe scenă decât în azilele noastre.

R: - Deci n-o să ajungeţi în Vâlcea prea curând?

A.J: - Poate, repet, POATE am să ajung într-o vizită privată să-l felicit pe noul vostru primar pentru succesul în alegeri, dar asta numai dacă are Brad Pitt filmări şi nu e cu ochii pe mine. Gata interviul! Atâta ai plătit, atâta ţi-am răspuns! Good bye! Sau, cum am învăţat de la Irina Nistor: la crepetere zi molt, mot morok!

*******

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...