Mesaj sfâşietor postat pe Facebook de fratele Christinei Grimmie, cântăreaţa ucisă în Florida

Mesaj sfâşietor postat pe Facebook de fratele Christinei Grimmie, cântăreaţa ucisă în Florida FOTO: www.libertatea.ro
Marcus, fratele mai mare al Christinei Grimmie, cântăreața cu origini românești ucisă după un concert în Florida, este considerat un adevărat erou, pentru că l-a prins pe atacator imediat după ce a deschis focul și i-a împușcat sora. În ciuda faptului că tânăra nu a supravieţuit atacului, Marcus a reuşit să împiedice criminalul să nu-i rănească şi pe fanii acesteia.

El a postat pe Facebook poze cu sora sa şi i-a rugat şi pe alţi prieteni să facă la fel astfel încât să păstreze cât mai mult timp vie memoria Christinei.

„Christina era mai mult decât sora mea. Era un partener de viață. Un superstar. Era naivă, introvertită și un prieten pentru toată lumea. Un prieten adevărat. Însă, peste toate astea…ea era sora mea mai mică. Îl iubea pe Dumnezeu și își iubea familia și era întotdeauna acolo pentru mine și sincer să fiu, nu știu cum mă voi descurca fără ea”, a postat acesta pe profilul de socializare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...