Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Mesaj sfâşietor postat pe Facebook de fratele Christinei Grimmie, cântăreaţa ucisă în Florida

Mesaj sfâşietor postat pe Facebook de fratele Christinei Grimmie, cântăreaţa ucisă în Florida FOTO: www.libertatea.ro
Marcus, fratele mai mare al Christinei Grimmie, cântăreața cu origini românești ucisă după un concert în Florida, este considerat un adevărat erou, pentru că l-a prins pe atacator imediat după ce a deschis focul și i-a împușcat sora. În ciuda faptului că tânăra nu a supravieţuit atacului, Marcus a reuşit să împiedice criminalul să nu-i rănească şi pe fanii acesteia.

El a postat pe Facebook poze cu sora sa şi i-a rugat şi pe alţi prieteni să facă la fel astfel încât să păstreze cât mai mult timp vie memoria Christinei.

„Christina era mai mult decât sora mea. Era un partener de viață. Un superstar. Era naivă, introvertită și un prieten pentru toată lumea. Un prieten adevărat. Însă, peste toate astea…ea era sora mea mai mică. Îl iubea pe Dumnezeu și își iubea familia și era întotdeauna acolo pentru mine și sincer să fiu, nu știu cum mă voi descurca fără ea”, a postat acesta pe profilul de socializare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella