Săptămâna pe scurt - de la lume adunate, 13 iunie 2016

12 Iun 2016
• Din surse serioase am aflat că pedelisto-liberala Iuliana Moise – devenită, de acum, liberă de contract cu funcţia de consilier judeţean, vrea să-şi încerce norocul candidând, în noiembrie a.c., la Parlament. • Tarife pentru dregătorii locale – (medii pe ţară). • Ecoul rezultatelor de la urnele de vot din judeţul nostru, încă se mai propagă. • Omul pe care Adrian Năstase l-a pus șeful Camerei Deputaților, între 2000 și 2004, a ajuns președintele CCR. • O ştire sănătoasă ne-a umplut sufletul de bucurie. • Gabriela Firea consideră că deja în Bucureşti se simte o schimbare în bine.

• Din surse serioase am aflat că pedelisto-liberala Iuliana Moise – devenită, de acum, liberă de contract în funcţia de consilier judeţean, vrea să-şi încerce norocul candidând, în noiembrie a.c., la Parlament. Şi pentru că mai este mult până departe, ea şi-a pus în gând să „cucerească” presa locală. Deja, la sărbătoarea „Cocoşul de Hurez” a şi început să curteze ziariştii, fiind văzută în compania a două renumite (?) ziariste pe care le consideră formatoare de opinie. Numai că fătucele alea nu au nici o trecere la liberalii care hotărăsc destinele politice pentru viitor, aşa că joacă pe mână moartă cu ele. Şi cum liberalii get-beget s-au săturat de travestiţii pedelişti, soarta sa va fi soarta Belgiei. Aşadar, lipitori din presa locală, daţi-vă la ea. Are bani şi interese în politic. După acest anunţ, să vedeţi ziariştii mercenari cum încep să lingă părţile anatomice care nu văd lumina zilei ale victimelor din politic. Îi ştim pe toţi şi ştim şi ce vor. De acum, categoria lingătorilor s-a activat. Urmează cea a şantajiştilor. Aceştia din urmă nu au dispărut şi sunt în aşteptarea (inconştient) procurorilor care se ocupă cu vânarea infractorilor din presă. Deja avem informaţii că şantajiştii confirmaţi au pregătit materiale de presă toxice cu care o vor ataca pe Iuliana Moise, pentru a o face să „cotizeze”.

• Tarife pentru dregătorii locale – (medii pe ţară). Sumele sunt în moneda Euro.
Director APIA - 50.000 - salariu lunar 8.000 lei
Director OJPDRP - 30.000 - salariu lunar 7.000 lei
Director ITM - 40.000 - salariu lunar 7.000 lei
Director HIDROELECTRICA -100.000 - salariu lunar 9.000 lei
Director CJAS - 60.000 - salariu lunar 7.000 lei
Director Spital Judeţean - 70.000 - salariu lunar 9.000 lei
Inspector Şcolar General - 25.000 - salariu lunar 7.000 lei
Director Ambulanţă - 50.000 - salariu lunar 9.000 lei
Director AJOFM - 40.000 - salariu lunar 7.000 lei
Director DSV - 30.000 - salariu lunar 7.000 lei
Director Apele Române - 40.000 - salariu lunar 7.000 lei
Director Garda de Mediu - 40.000 - salariu lunar 7.000 lei

Aceste şpăgi nu intră în buzunarul unui singur individ, aşa cum s-ar crede. Ele se duc la cel care îl susţine pe cel promovat în dregătorie. El poate fi preşedintele Consiliului Judeţean, un deputat, un senator sau un om de afaceri care a sponsorizat partidul în alegeri. Informaţia a fost postat pe FB de liberalul vâlcean Victor Stănculescu, spre ştiinţa celor interesaţi (cititorilor, desigur!) preluată din comisarul.ro.

• Ecoul rezultatelor de la urnele de vot din judeţul nostru, încă se mai propagă. Stupoarea şi nemulţumirea unor victorii nescontate, i-a cuprins pe mulţi. Noi am greşit un singur pronostic, acela al victoriei miliţianului Nicolae Sărdărescu, la Horezu. Nu am anticipat-o si-l felicitam. Numai ca odată cu victoria sa, i-a crescut şi burta, ceea ce îl face să fie greu. Dar nu pentru că este primar. Acum toţi sunt primari. Dumnealui e cam supărat pe ziarul nostru, dar îi va trece. Ştie că nu e bine să se pună rău cu presa, pentru că viitorul său moral şi politic stă în vârful peniţei ziariştilor. În administraţia publică nu e ca la instituţia pe care a condus-o cu ani în urmă şi nici lipsită de tentaţii nu este. Să stai cu degetul în miere şi să nu te lingi pe el, nu se poate! Oricum, după cum îl cunoaştem, va reuşi să-şi facă repede adversari. E duplicitar, una zice şi alta gândeşte, nu ştie să respecte femeile şi grandomania îi este blazon. Dacă nu face eforturi ca să se schimbe, viitorul nu-i sună bine. De data aceasta credem că am nimerit previziunea. Să lăsăm să mai treacă timpul!

• Omul pe care Adrian Năstase l-a pus șeful Camerei Deputaților, între 2000 și 2004, a ajuns președintele CCR. Interimar, deocamdată, dar chiar el spune că va fi reconfirmat pe un mandat întreg. În curând, deciziile CCR vor fi redactate acasă la Adi Năstase acasă.

• O ştire sănătoasă ne-a umplut sufletul de bucurie. A devenit sigur că Grigore Crăciunescu – candidatul pedelisto-liberal la Primăria Râmnicului şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale Râmnicu Vâlcea a PNL. Era şi normal, după rezultatul ruşinos obţinut în alegeri. Să ai cu aproape 3.000 de voturi sub scorul partidului, implică nu numai demisia dată din funcţie, dar impune şi demisia din organizaţie. Scorul înregistrat îi asigură confortabil postul de „corp ansamblu” în rândul liberalilor şi, de acolo, de pe linia de fund, nici nu v-a mai trebui să scoată capul cu vreo dorinţă politică. Este deja şeful de la Recycle Bin. Acolo, ar cam trebui să-i ia lângă el şi pe aceia care l-au promovat drept lider de partid şi, apoi, „cap tractor” pe lista de alegeri in campanie. Numai că șefii lui tac precum peştele în apă şi o să vedeţi că toţi acei liberali care susţin ca jupânii lor să facă pasul în spate, vor fi sancţionaţi. Pentru că nu tac şi-şi arată demnitatea. Apropos, de demnitate. Domnilor liberali, nu v-aţi simţit insultaţi de vaideanul ăsta atunci când v-a chemat alături de el, la urne, ca să “salvaţi demnitatea oraşului”? Nu am vrea să credem că la voi s-a referit cu dorinţa lui de salvare…

N.B.: Un precedent cu excluderea din partid şi dizolvarea organizaţiei din care făcea parte, s-a întâmplat la Craiova, la organizaţia municipală PNL din capitala Băniei. Pentru că nu a reuşit să o învingă pe Olguţa Vasilescu în alegerile locale, obţinând un rezultat nesatisfăcător, alt pesedisto-liberal a fost exclus din partid. Deci, se poate! Peneliştii vâlceni din aripa liberală, pentru că au fost umiliţi în eforturile lor pentru promovarea lui Grig Crăciunescu, ar trebui să procedeze precum doljenii, să-l dea afară. Biroul Permanent Judeţean Vâlcea ar trebui să propună excluderea lui Crăciunescu şi salvarea reputaţiei partidului. Lozinca celor din aripa liberală vâlceană ar trebui să fie: „Veniţi cu noi la votul din organizație, ca să salvăm demnitatea şi onoarea partidului, exmatriculându-l pe impostor”. Ideea le-a dat-o chiar Crăciunescu. De unde se va putea trage concluzia că a fost bun la ceva şi şurghetele din Vaideeni, care a insultat locuitorii municipiului pe care vroia să-l cucerească. Totul este doar ca să se vrea!

• Gabriela Firea consideră că deja în Bucureşti se simte o schimbare în bine. De când e ea primăriţă, în Bucureşti nici un drum nu a fost blocat de zăpadă. În plus, are şi o soluţie pentru problema parcărilor. Maşinile deja parcate vor fi ridicate pentru a face loc altora care încă nu au găsit un loc...
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...