Atentat dejucat la meciul ROMANIA - FRANŢA!

Sugsemnatul sergent Păpurică Marius raportez că în timp ce patrulam pe Stade de France unde se juca meciul Franța - România, l-am identificat pe cetățeanul ISIS-iamn Abou Abdel al Rashid al Sadat care încerca să se arunce în aer cu stadion cu tot.

Conform procedurilor învățate la școală i-am tras bastoane pe spinare până s-a răzgândit și a plecat înjurând în arabă de cristoși, anafură agheasmă și papucii Sfintei Filofteea! Puteam să-l înjur și io de Allah, dar am aflat că ăștia-s supărăcioși și te decapitează așa că m-am abținut.

În rest, în sectorul meu a fost liniște și doar am amendat o vânzătoare de origine romă care vindea semințe de bostan și floare fără să elibereze bon fiscal. Acesta este raportul meu de activitate pe care-l susțin și semnez, Păpurică Marius.

********

Acest material este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...