ROMÂNIA – FRANŢA – Un meci gata câştigat!

Iată părerea analistului nostru politic şi sportiv:

Dom’le… hâc!... nu c-am băut io doi litri de tescovină, un litru de rachiu şi o cinzeacă de coniac, că asta-i scump, da’ îi batem pe francezi de le sună Sena în cap! La fente şi la driblinguri nu ne întrece nimeni!

Dacă ar fi un om de onoare, Hollande şi-ar face de pe acum bagajele ca să-i fie mai uşor când îşi anunţa demisia, dar din câte-l ştiu io, o să dea vina pe jihadisti şi o să rămână la putere, că aşa-i în democraţie! Scorul? 6-0! Şi asta din primul minut! Pe urmă ne relaxăm şi jucăm ca să treacă timpul.

Pase lungi, baloane aruncate în tribună sau, mai rău, în stradă, trageri de timp, chestii d-astea. Dacă tata Puiu le promite ceva băieţilor, poate mai dăm vreo şase goluri şi în ultimul minut! Hai România!

*******

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...