Cum prezentăm eşecul din alegeri ca pe un mare succes?

Totul e să ştii cum prezinţi. Deci:

NU “N-am obţinut decât un vot într-o comună cu 1000 de alegători“ ci ”Rezultatul a fost cu mult peste aşteptările noastre!”.

NU “Cetăţenii aruncau după noi cu ouă clocite şi roşii stricate!“ ci “Cu toată sărăcia lor, oamenii îşi rupeau de la gură diverse produse alimentare pentru a ni le oferi nouă!”

NU “Am văzut o babă scuipând cu obidă pe un afiş de-al nostru” ci “Văzând că un afiş de-al nostru se dezlipise o bătrână încerca, cum se pricepea şi ea, să-l lipească la loc!”

NU “Candidaţii noştri erau huiduiţi oriunde apăreau!” ci “Alegătorii îşi manifestau simpatia faţă de candidaţii noştri într-un mod original!”.

*******

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...